Meldpunt Zorgombudsman

De gemeenteraad wil de zorg en hulp in Teylingen zo goed mogelijk voor u organiseren. Bijvoorbeeld als het gaat om Wmo, jeugdhulp, uitkeringen en passend werk.

Heeft u suggesties hoe we dat beter kunnen doen? Laat het ons weten! Dat kan via het Meldpunt Zorgombudsman.

Meldpunt Zorgombudsman

Het Meldpunt Zorgombudsman is een initiatief van de gemeenteraad. In een proefperiode wil de raad met dit meldpunt meer inzicht krijgen in de signalen, tips en eventuele klachten van inwoners. Ook is het meldpunt bedoeld voor inwoners die nu geen ondersteuning ontvangen, maar daar mogelijk wel recht op hebben. 

Met de meldingen gaat de raad bekijken waar het goed gaat en waar het beter kan. Het Meldpunt Zorgombudsman is een samenwerking tussen de gemeenteraad en de Nationale Ombudsman. Het meldpunt werkt onafhankelijk en uiteraard worden uw suggesties vertrouwelijk behandeld.

Help uzelf en andere inwoners verder

U helpt uzelf en andere inwoners van onze gemeente verder door uw suggestie door te geven aan het Meldpunt Zorgombudsman. Uiteraard helpen de medewerkers van het meldpunt u ook graag verder als u een oplossing wil die uw persoonlijke situatie betreft. Als u het moeilijk vindt om zelf contact te zoeken, dan kunt u ook aan familie of bekenden vragen dit namens u te doen.

Neem contact op

Spreekuur Meldpunt Zorgombudsman