Discriminatie, meld het bij Stichting iDb

Stichting voor Inclusie en discriminatiebestrijding (iDb) is een onafhankelijk organisatie die werkt aan het voorkomen en bestrijden van discriminatie in uw gemeente.

Logo iDb

Regelmatig worden mensen anders behandeld op gronden die er niet toe doen. U wordt bijvoorbeeld uitgescholden door uw buren, omdat u een andere afkomst of huidskleur heeft. U wordt niet serieus genomen vanwege uw handicap, of getreiterd op uw werk vanwege uw homoseksualiteit. Laat het er niet bij zitten en meld het bij Stichting voor Inclusie & discriminatiebestrijding.

Stichting voor Inclusie en discriminatiebestrijding (iDb) is een onafhankelijk organisatie die werkt aan het voorkomen en bestrijden van discriminatie in uw gemeente. U kunt er terecht voor al uw vragen, kosteloos advies en ondersteuning of het (anoniem) melden van discriminatie. Ga naar www.stichtingidb.nl of bel naar: (0800) 321 86 86 (gratis).

 

 

Contactgegevens

Stichting iDb
Inclusie & discriminatiebestrijding
Grote Markt 22
2511 BG Den Haag

Postbus 598

2501 CN  DEN HAAG
Tel.: 0800-321 86 86 
E-mail: info@stichtingidb.nl
Website: www.stichtingidb.nl 

Zorgloket

U kunt uw klacht ook melden via het zorgloket, gevestigd in het gemeentekantoor Wilhelminalaan 25 te Sassenheim. Medewerkers van het zorgloket zullen dan vervolgens contact opnemen met Stichting IDb