Sportprijzen Teylingen

Jaarlijks belonen de gemeente Teylingen en de Stichting Sport Promotie Teylingen de sporthelden uit Voorhout, Warmond en Sassenheim met de Sportprijzen Teylingen. Wie nomineer jij?

De prijzen gaan naar sporters die in teamverband of individueel in het voorgaande jaar een topprestatie hebben geleverd. Het zijn de kampioenen, de promovendi en de aanstormende talenten uit onze gemeente die voor de prijzen in aanmerking komen. De jaarlijkse sportprijs gaat naar de beste sportman, sportvrouw of sportploeg. Daarnaast wordt ook de Talentenprijs uitgereikt. De Talentenprijs is voor de beste sporter, sportster of sportploeg tot 18 jaar.

Teylinger Sporthelden Niels Langeveld (2010), Lisa van der Geest (2012) en Andrea Bouma (2016) wonnen alle drie al een keer de prijs. Ze zijn de ambassadeurs van sportend Teylingen en zijn vanaf nu te volgen op sociale media via: #TeylingerSportheld.

Wie worden de volgende sporthelden?

Ben of ken jij een recordbreker of prijzenpakker die in 2017 een bijzondere sportprestatie heeft geleverd? Ga voor meer informatie naar www.sportcafeteylingen.nl en meld jouw sportheld voor 1 februari aan!

Criteria

Voor deelname aan de sportprijzen zijn criteria opgesteld. Voor de prijzen kunnen in principe de volgende personen in aanmerking komen:

  • Een sporter of sportster uit de gemeente Teylingen, die op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
  • Sporters onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentenprijs.
  • Een team of vereniging uit de gemeente Teylingen, dat op internationaal, nationaal dan wel regionaal niveau een sportieve prestatie heeft geleverd.
  • Hierbij is het niet persé noodzakelijk dat alle sporters afkomstig zijn uit de gemeente Teylingen.
  • Sportploegen onder de 18 jaar komen in aanmerking voor de talentvolle sportploeg.

Sportbegeleidersprijs

Daarnaast is de jury ook op zoek naar dié mensen die het sporten voor anderen mogelijk maken. Scheidsrechters, trainers, coaches; als vrijwilliger of professioneel, ook hun bijdrage is topsport!
Ook hen kun je tot 1 februari nomineren via www.sportcafeteylingen.nl voor de sportbegeleidersprijs. Let op, we hebben het niet specifiek over de vrijwilliger, daar is de vrijwilligersprijs voor.

Voordragen

Hoe draagt u iemand voor?

Download het aanmeldformulier en stuur het per post naar:

  • Sportprijzen Teylingen,
  • Wasbeeklaan 3,
  • 2361 HG in Warmond.

Nomineren voor alle categorieën kan tot en met 1 februari 2018.  

De uitreiking van de Sportprijzen Teylingen is op dinsdagavond 6 maart 2018 tijdens het Sportcafé, georganiseerd door Stichting Sport Promotie Teylingen.

Sporthelden 2017