Teylinger gedichten

Sinds 2007 heeft Teylingen een eigen woordkunstenaar met een nieuwsneus. De Teylinger Dichter geeft met een positief kritische blik zijn of haar eigen draai aan het nieuws in Teylingen. De dichters zijn steeds benoemd voor een periode van 2 jaar. De termijn van de laatste Teylinger Dichter is verlopen; op 25 juni jl. heeft de Teylinger Dichter Marcel Floor zijn laatste gedicht voorgedragen.

Laatste gedicht Teylinger Dichter

Tijdens de raadsvergadering van 25 juni jl. droeg Marcel Floor zijn laatste Teylinger gedicht voor. Marcel heeft de raadsleden steeds met tegeltjeswijsheden voorzien.

Op zijn laatste tegeltje staat de volgende tekst:
"De laatste regel
moest perse op een echte tegel".

Vervolg Teylinger Dichter

Sinds 2007 heeft Teylingen 4 Teylinger Dichters gehad: Joost Herruer, Ad Blomsteel, Irma Ooijevaar en Marcel Floor. De Teylinger Dichters zijn steeds benoemd voor een periode van twee jaar.

Nu de periode van Marcel is afgelopen wil de gemeenteraad kunst en cultuur op een nieuwe manier onder de aandacht brengen. 

Teylinger gedichten

Bent u geïnteresseerd in de voorgedragen Teylinger gedichten? Neem dan even contact op met de griffie: 0252 - 783593 of griffie@raadteylingen.nl.