Privacy en veiligheid

De gemeente Teylingen doet er alles aan om de privacy van uw persoonsgegevens te beschermen. Informatie over uw bezoek aan onze website (zoals uw IP-adres) gebruiken we alleen voor technische beslissingen en statistische verwerkingen. Gegevens die u invult voor bijvoorbeeld een aanvraag gebruikt de gemeente alleen om uw aanvraag te behandelen. Alleen als we het wettelijk verplicht zijn geven we uw gegevens door aan derden, bijvoorbeeld aan de Belastingdienst.

Cookies

Via onze website worden cookies geplaatst van Google voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om te bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Met die informatie kunnen wij onze website beter aan de wensen van onze bezoekers aanpassen. 

 

Links naar andere sites

Een aantal links op deze site brengen u naar de websites van derden. De gemeente Teylingen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de sites waarnaar wordt verwezen.

 

Copyright

Op alle teksten, afbeeldingen en programmatuur van deze site rust auteursrecht. Dit materiaal mag alleen worden gebruikt voor persoonlijke, niet commerciële doeleinden. Bovendien is het niet toegestaan dit materiaal te reproduceren, te verspreiden, te verkopen, te publiceren of te circuleren, zonder uitdrukkelijke toestemming van de gemeente Teylingen.

 

Gebruik van DigiD

Voor een aantal online diensten is het gebruik van DigiD vereist. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen.

 

CMS paspoort

(nog in te vullen)