Vrijwilliger of mantelzorger?

Bent u actief als vrijwilliger of mantelzorger en verricht u vrijwilligerswerk binnen de gemeenten Hillegom, Lisse en/of Teylingen?

Dan is het goed te weten dat wij de Basis-Plus vrijwilligersverzekering hebben afgesloten. Deze verzekering is voor vrijwilligers, mantelzorgers, maatschappelijke stagiairs en iedereen die in het kader van 'tegenprestatie' vrijwilligerswerk doet.

Meer weten?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst op maandag 29 januari om 20.00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis in Lisse.

Informatiebijeenkomst

Omdat we regelmatig vragen krijgen over de verzekering, hebben we John van der Voordt van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG) gevraagd er meer over te komen vertellen. Dat doet hij tijdens een bijeenkomst. Uiteraard krijgt u alle gelegenheid om vragen te stellen.

Datum: maandag 29 januari 2018
Tijdstip: inloop vanaf 19.30 uur, programma van 20.00 tot 21.30 uur
Plaats: raadzaal gemeentehuis Lisse, Heereweg 254

Aanmelden

Komt u naar de bijeenkomst? Meld u dan uiterlijk 15 januari aanstaande aan via verzekeringen@hltsamen.nl. Graag naast uw naam ook de naam van de organisatie vermelden waarbij u bent aangesloten als vrijwilliger (dit geldt niet voor mantelzorgers). Mochten we veel aanmeldingen krijgen en naar een andere locatie moeten uitwijken, dan brengen we u daar tijdig van op de hoogte via e-mail.

Vragen?

Heeft u vragen? Mail dan naar verzekeringen@hltsamen.nl.