Ondernemer in Teylingen? Doe mee

De Teylingen Ondernemers Vereniging (TOV) vraagt alle ondernemers in onze gemeente om mee te doen aan een enquête, graag reageren voor 30 mei.

Volgens de Kamer van Koophandel staan in de gemeente Teylingen maar liefst 1646 actieve ondernemers geregistreerd. De TOV heeft deze ondernemers gevraagd om mee te doen aan de enquête om inzicht te krijgen in wie deze ondernemers zijn, wat ze nodig hebben om succesvol te zijn in hun branche en welke rol een ondernemersvereniging daarin kan spelen. 

Anoniem en vertrouwelijk

Alle informatie die u verstrekt, wordt strikt anoniem en vertrouwelijk gehouden. Uw naam of uw organisatienaam wordt niet verwerkt en antwoorden worden niet-herleidbaar weergeven. Deze enquête wordt gemonitord door wetenschappelijk hoofdonderzoeker Erasmus Center for Business Innovation.

Terugkoppeling van resultaten

De uitkomst van dit onderzoek wordt begin juli bekendgemaakt. U kunt zich aanmelden voor de terugkoppeling door uw e-mailadres aan het einde van de vragenlijst in te vullen. 

Heeft u vragen of opmerkingen?

Vult u liever een papieren versie van de enquête in? Of ondervindt u problemen na het invullen van deze vragenlijst? Neem dan contact op met onze backoffice. U kunt de Teylingen Ondernemers Vereniging bereiken via e-mail: enquete@teylingenov.nlOp de website van het TOV leest u meer over deze vereniging.