Niet parkeren bij de Wasbeek van 18 - 24 september

Vanwege de bouw van het parkeerdek bij station Sassenheim parkeren auto’s nu tijdelijk bij De Wasbeek. Dit is van maandag 18 september tot en met zondag 24 september uur niet mogelijk vanwege de jaarlijkse kermis.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw auto voor maandag 18 september van het parkeerterrein De Wasbeek te halen. Vanaf 18 september geldt op het parkeerterrein een wegsleepregeling.

Parkeerterrein Sportpark de Roodemolen

Het parkeerverbod op het parkeerterrein van de Wasbeek geldt van maandag 18 september 7.00 uur tot zondag 24 september 23.00 uur. Treinreizigers van en naar station Sassenheim kunnen gebruik maken van het parkeerterrein van Sportpark de Roodemolen (navigatieadres: Roodemolenweg 8, 2171 AX, Sassenheim). Dit is vijftien minuten lopen naar het station.

Pendelbusje van Sportpark naar station Sassenheim

Van maandag 18 tot en met vrijdag 22 september rijdt er tussen 6.30 en 9.30 uur en tussen 16.00 en 19.00 uur elke vijftien minuten een busje van het parkeerterrein naar het station en terug.

Niet parkeren in de wijk en bij omliggende bedrijven

U mag niet parkeren bij omliggende bedrijven zoals DIRK supermarkt en McDonald’s, want dit is particulier terrein. Ook vragen wij u om niet te parkeren in de woonwijk aangrenzend aan de A44. Wij willen de overlast voor omwonenden zoveel mogelijk beperken. Verkeersregelaars zullen op bepaalde tijden hierop letten. Zij verwijzen u in de kermisweek door naar het parkeerterrein bij Sportpark de Roodemolen.

Lees meer over de bouw van het parkeerdek bij station Sassenheim.

 

parkeerverbod