Inleveractie elektrische apparaten milieustraat

Teylingen doet mee aan de Wecycle-inleveractie voor afgedankte elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste) op de milieustraat.

Actie start 21 aprile-waste

Inwoners die e-waste inleveren, kunnen punten sparen. Hiermee maakt de Voedselbank Teylingen kans op een cheque van € 1.000,- én maakt u zelf kans op mooie prijzen. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.

Inwoners scoren punten als zij op de milieustraat Teylingen, Nijverheidsweg 32 in Teylingen e-waste inleveren. Als zij op de milieustraat zijn, wordt dat herkend via GPS. Via hun smartphone kunnen de inwoners de punten verzilveren. Als Teylingen bij de beste 25 gemeenten eindigt, ontvangt de Voedselbank Teylingen een sponsorcheque van € 1.000,- van Wecycle.

Zo doe je mee

  • Ga naar de milieustraat
  • Lever je oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in
  • Ga ter plekke op je smartphone naar wecycle.nl/inleveren
  • Ga naar (ik wil inchecken) en steun de Voedselbank Teylingen

Onder alle geldige aanmeldingen worden 50 nieuwe apparaten verloot!

De actie loopt van 21 april tot en met 31 augustus 2018.

Recycling

Doel van de inleveractie is om het inleveren van vooral kleine elektrische apparaten en spaarlampen op de milieustraat te stimuleren. Al het e-waste dat wordt ingeleverd op de milieustraat, laat Wecycle optimaal recyclen. Door recycling blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Meer informatie: www.wecycle.nl/inleveren.