Herinrichting aanmeerplaatsen Industriekade

Na een lange periode van voorbereiding zijn we op maandag 5 maart 2018 gestart met de herinrichting van de aanmeerplaatsen voor pleziervaartuigen parallel aan de Sassenheimervaart, ter hoogte van Industriekade 10 t/m 18 in Sassenheim.

Uitvoering

De huidige 12 aanmeerplaatsen worden omgevormd naar in totaal 21 aanmeerplaatsen. Vanwege de doorvaarbreedte van de Sassenheimervaart worden de plaatsen schuin in de watergang aangelegd.

De aanmeerplaatsen bestaan uit aanmeerpalen die vrij staan in de watergang en korte vingersteigers vanaf de kade.

De werkzaamheden voor het realiseren van deze nieuwe aanmeerplaatsen zijn gepland van maandag 5 maart t/m vrijdag 30 maart 2018 en worden uitgevoerd door AHCO Weg- en Waterbouw uit Lisse.

Parkeerverbod

Gedurende de werkzaamheden geldt voor de parkeerstroken aan de waterzijde ter hoogte van de aanmeerplaatsen parallel aan de Industriekade een parkeerverbod. Hoewel wij ons realiseren dat het niet altijd eenvoudig is, verzoeken wij u hiermee rekening te houden en de auto ergens anders te parkeren.

Overlast

Deze werkzaamheden bezorgen het verkeer, de bewoners, de bedrijven en de pleziervaartuigen de nodige overlast. Wij proberen de uitvoeringsduur en de overlast tot een minimum te beperken en vragen uw begrip voor de situatie.

Meer informatie en reacties

Op deze pagina vindt u de beschikbare informatie over dit project. Voor eventuele vragen neemt u contact op met de projectleider Richard van Eeuwijk. Hij is tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via het algemene telefoonnummer 14 0252 of per e-mail via r.vaneeuwijk@hltsamen.nl.

Documenten