Fonds 1818 trakteert gemeente Teylingen

Cheque van € 18000,18 euro voor maatschappelijke projecten

Fonds 1818 heeft de gemeente Teylingen een cheque ter waarde van € 18.000,18 aangeboden voor maatschappelijke projecten. Hiermee kan het Jacoba van Beierenfonds vele mooie projecten in Teylingen ondersteunen.

uitreiking cheque

Wim Ouwehand, voorzitter Jacoba van Beierenfonds: ‘We zijn er bijzonder blij mee! We krijgen steeds meer aanvragen en we kunnen niet alleen maar uitgeven. Dit geld wordt goed besteedt in Teylingen.’

De cheque werd overhandigd tijdens het Fonds 1818 Festival op 9 juni in en om de Grote Kerk in Den Haag. Sanne ten Bokkel Huinink, directeur van het fonds: “Tijdens het festival hebben we kunnen zien dat er al veel geweldig inspirerende, maatschappelijke initiatieven plaatsvinden in onze regio. Dat smaakt naar meer. Daarom hebben we alle gemeenten een cheque aangeboden. Zodat we samen de maatschappij een beetje beter maken.’

festival

Fonds 1818 Festival

Het Fonds 1818 Festival op 9 juni in en om de Grote Kerk in Den Haag trok ruim 8.000 bezoekers. Zij konden zien wat voor projecten het fonds de afgelopen jaren heeft ondersteund. Tijdens het festival kregen de 19 burgemeesters in de regio van het fonds, plus die van Madurodam, ieder een cheque ter waarde van € 18.000,18. Die kunnen ze vrij besteden aan maatschappelijk projecten in hun gemeente.

Fonds 1818 is jarig en trakteert

Fonds 1818 is jarig en trakteert in de hele regio. Bewoners met goede ideeën kunnen een jaar lang bij het fonds terecht voor advies, begeleiding en financiële ondersteuning. Fonds 1818 pakt ook uit met een festival, tentoonstelling, boek en televisieserie bij Omroep West. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en de Duin- & Bollenstreek en tussenliggende gemeenten.

Fonds 1818