Meer nieuws

 • Langer zelfstandig thuis blijven wonen, ook als uw fysieke gesteldheid minder is

  Heeft u er al over nagedacht hoe u wilt wonen als uw fysieke gesteldheid minder wordt?
  Als u gezond blijft kunt u ook als u ouder bent zelfstandig thuis blijven wonen met relatief weinig zorg.
  Maar als uw fysieke gesteldheid onverwachts minder wordt en de woning hier niet op voorbereid is, dan kan het voor problemen zorgen. Wordt u een dagje ouder dan is het belangrijk dat u uzelf de vraag stelt hoe u straks wilt wonen.

 • Praat u mee over hoe we hulp nog beter toegankelijk kunnen maken?

  Op dinsdag 26 september: 18:00 - 21:30 uur in de Duinpan, Sportlaan 34, De Zilk. Meld u aan via integraletoegang@noordwijk.nl.

 • Voorstel bewaakte fietsenstalling station Sassenheim

  Het college van B & W stelt een bewaakte fietsenstalling voor bij Station Sassenheim met menselijk toezicht – daarmee is dit een werkgelegenheidsproject voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. De raadscommissie bespreekt dit voorstel op 13 september en neemt op 28 september een besluit.

 • Niet parkeren bij de Wasbeek van 18 - 24 september

  Vanwege de bouw van het parkeerdek bij station Sassenheim parkeren auto’s nu tijdelijk bij De Wasbeek. Dit is van maandag 18 september tot en met zondag 24 september uur niet mogelijk vanwege de jaarlijkse kermis.

 • Nieuw kunstwerk De Kus bij Nagelbrug

  Vanaf 14 september siert het nieuwe kunstwerk De Kus de entree van Voorhout bij de Nagelbrug. Initiatief hiervoor is genomen door de Rotary Club Voorhout.

 • Kindergemeenteraad zoekt projecten

  Verenigingen en inwoners opgelet!

 • Bestemmingsplan Hyacintenlaan 2, Warmond 31 augustus 2017

  Aan de gemeente is voor dit perceel verzocht om medewerking aan het mogelijk maken van de bouw van vier woningen in plaats van één woning binnen de woonbestemming. Ter inzage ontwerpbestemmingsplan van 7 september tot en met 18 oktober 2017.

 • Parkeeronderzoek Rekenkamercommissie

  De Rekenkamercommissie laat onderzoek doen naar het parkeerbeleid van Teylingen. De commissie wil uw mening horen over het parkeren van auto’s en fietsen in de drie dorpen. Daarvoor organiseert de Rekenkamercommissie drie avonden. Parkeren bij station Sassenheim valt buiten dit onderzoek.

 • Bouw van parkeerdek station Sassenheim

  Op het parkeerterrein naast station Sassenheim wordt een parkeerdek met 240 extra plaatsen gebouwd.

 • Rotonde Nagelbrug

  Provincie Zuid-Holland werkt aan de aanleg van een turborotonde en een fietsers- en voetgangersonderdoorgang bij de Nagelbrug in Voorhout.