Burendag 2017

Op 23 september is het weer Burendag. Een dag waarop mensen samen komen en iets goeds doen voor elkaar en de buurt.

Het Oranje Fonds steunt de activiteiten met maximaal € 400,-. Een bijdrage aanvragen was mogelijk tot 18 augustus. Om te stimuleren dat ook in Teylingen veel mensen aan Burendag meedoen, stelt de gemeente nog eens € 400,- extra per activiteit ter beschikking. Deze bijdrage kunt u aanvragen tot 1 september 2017. In 2016 werd Burendag op 16 plekken in Teylingen gevierd. Met Burendag willen het Oranje Fonds en Douwe Egberts mensen dichter bij elkaar brengen.

Elkaar ontmoeten en leren kennen

Op 22, 23 en 24 september kunnen buren hun goede ideeën uitvoeren. Vorig jaar werd Burendag op 16 plekken in Teylingen gevierd. In Sassenheim werd bijvoorbeeld een multiculturele lunch voor de wijk georganiseerd. In Warmond zetten buren samen een buurtbank in elkaar en is een rommelmarkt georganiseerd, waarvan de opbrengsten ten goede kwamen aan de kinderboerderij. In Voorhout werden vogelhuisjes gemaakt en diverse planten en fruitbomen aangeplant.

Aanvraag indienen

Helaas is het niet meer mogelijk om een aanvraag in te dienen bij het Oranjefonds. U kunt uw activiteit nog wel aanmelden op www.burendag.nl. Klik op ‘Meld je nu aan’ en volg de stappen.
Bij de gemeente kunt u uw aanvraag indienen door het aanvraagformulier Burendag 2017 in te vullen en op te sturen. Dit kan nog tot 1 september 2017.

Vragen?

Voor vragen of voor andere initiatieven die niet binnen de voorwaarden van Burendag vallen, kunt u contact opnemen met de wijkregisseur Karin Heppener via e-mail: wijkregisseurteylingen@hltsamen.nl of bel 14 0252.


Burendagsrc="/dsresource?objectid=04db471e-d12a-433f-9e63-5dea4e782766&&disposition=inline"