Wijkgericht werken en wijkregisseur

Heeft u een goed idee om uw wijk te verbeteren? Een idee waar u zelf of samen met buurtbewoners mee aan de slag wilt? Vraag wijkregisseurs Karin Heppener of Esther den Hertog om advies!

Heeft u een goed idee om uw wijk te verbeteren? Een idee waar u zelf of samen met buurtbewoners mee aan de slag wilt? Vraag wijkregisseurs Karin Heppener of Esther den Hertog om advies!

“Wij helpen u graag om uw idee concreet te maken en op te starten. Door u bijvoorbeeld te voorzien van voorbeelden, tips en adviezen, financiering te zoeken of in contact te brengen met andere partijen. Elk initiatief begint met een idee. Een idee om de straat wat fleuriger te maken of om eenzaamheid in de buurt tegen te gaan. Maar er is nog veel meer denkbaar. Het maakt niet uit of uw idee groot of klein, langdurig of kort is. Als u daadwerkelijk uw schouders ergens onder wilt zetten komen wij u helpen. U kunt ons bereiken via wijkregisseurteylingen@hltsamen.nl of via telefoonnummer 06 24260550.

U kunt de wijkregisseur ook volgen op Facebook, https://www.facebook.com/Wijkregisseur-Teylingen-318640048577097/  en op Twitter @wijkregisseur.

Heeft u leuke wijkideeën? Bel of mail de wijkregisseur!

Online inspiratieboekje

Bekijk het online inspiratieboekje voor initiatiefnemers.

http://www.web-magazine.nl/wijkint/index.html

Wijkinitiatieven inspiratieboekje

Wijkmarkten

De gemeente Teylingen organiseert regelmatig wijkmarkten in Sassenheim, Voorhout en Warmond. Elke raadsperiode worden alle wijken bezocht. Hiervoor is Teylingen opgedeeld in 10 wijken, op deze kaart kunt u de indeling bekijken.

Meer informatie over wijkmarkten

Burendag

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt op de 4e zaterdag in september. Het is een dag waarop je gezellig samen komt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt. Ter ondersteuning van Burendag stellen het Oranjefonds en de gemeente geld beschikbaar.

Burendag 2017