Proclaimer

Op deze website vindt u informatie van en over de gemeente Teylingen. Via teylingen.nl is het mogelijk om snel en eenvoudig de gewenste informatie over de gemeentelijke dienstverlening en Teylingen te vinden. De gemeente besteedt uiterste zorg aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie actueel, toegankelijk, correct en voor de gebruiker en bezoeker relevant moet zijn. Toch kan het zijn dat u tips of vragen heeft. Dan horen wij dat graag. Stuurt u dan een mail naar communicatie@teylingen.nl of belt u met 14 0252. Binnen twee werkdagen behandelen wij uw meldingen ondernemen we eventueel actie.

Links

Op verschillende plaatsen in deze website linkt de gemeente naar sites die door derden worden onderhouden. De gemeente Teylingen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de inhoud van deze websites.

Privacy en cookies

De gemeente Teylingen hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens. Informatie over bezoeken aan Teylingen.nl wordt alleen gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen. Via onze website worden cookies geplaatst van Google voor het bijhouden van statistieken. Wij gebruiken de statistieken om te bekijken hoe bezoekers de website gebruiken. Met die informatie kunnen wij onze website beter aan de wensen van onze bezoekers aanpassen.

Meer informatie:

Contact/e-mail

Voor het stellen van een vraag per e-mail over bestuur en beleid van de gemeente Teylingen kunt u terecht bij de leden van het college van B&W. Op de speciale gemeentebestuursite leest u meer over het college van burgemeesters en wethouders. Voor algemene vragen over bestuur en beleid stuurt u een e-mail naar bestuurssecretariaat@teylingen.nl of belt u met 14 0252.