Liander vernieuwt gasleidingen in Warmond

Vanaf 19 september vervangt Liander gasleidingen in Warmond. Hier vindt u meer informatie over de planning van de werkzaamheden, de locaties en de begaanbaarheid van de wegen.

Klaar voor de toekomst

Liander vervangt de bestaande gasleidingen door nieuwe kunststof leidingen. Hiermee zorgt Liander ervoor dat u ook in de toekomst ongestoord gas kunt blijven ontvangen.

De werkzaamheden zijn in deze straten

  • Dorpsstraat 2a t/m 116
  • Van Milsdam
  • Burg. Scholvinckstraat
  • Voor stukje Warmundastraat
  • Van Beverinckstraat 6 t/m 23

Brief met informatie over werkzaamheden

Werkt Liander in uw straat? Dan ontvangt u hierover een brief. Daarin leest u wat de werkzaamheden precies voor u betekenen. Het kan gebeuren dat u wat hinder ondervindt in de straten waar we werken. Daarom voert Liander de werkzaamheden in fasen uit. Per fase gaat een deel van de straten en voetpaden open en een deel blijft begaanbaar. We hopen de hinder hierdoor zoveel mogelijk te beperken.

Werkzaamheden in gedeeltes

Een groot deel van de werkzaamheden vindt plaats in de Dorpsstraat. De meeste ondernemers in de straat zijn hiervan al op de hoogte. In werkgedeeltes van 60 meter sluiten we één voor één het werkgebied van de Dorpsstraat af voor verkeer. In elk gedeelte zijn wij ongeveer anderhalve week aan het werk. Daarna is een volgend gedeelte aan de beurt. Voor en na de afgezette gedeeltes blijft de straat gewoon open. Voetgangers hebben altijd doorgang door loopschotten en andere voorzieningen. Voor ander verkeer geldt een omleiding.

De planning

Wilt u weten wanneer Liander in welke straat werkt? Kijk dan in de planning.

Vragen?

Heeft u vragen over de werkzaamheden of de planning? Neem dan gerust contact op met onze aannemer J.P. van der Plas van Visser & Smit Hanab via 06-502 25 564 (bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur).

Wie is Liander?

Liander is uw netbeheerder. We zijn geen energieleverancier. We leggen kabels en leidingen aan en beheren het energienetwerk in uw regio. Uw meterkast is erop aangesloten, net als de meterkast van 3 miljoen andere woningen en bedrijven. Eén van onze taken is het onderhouden en vernieuwen van gasleidingen.