Sport en Cultuur

Op deze pagina vindt u meer informatie over sport in Teylingen.

In de gemeente Teylingen zijn volop mogelijkheden qua sport en cultuur. Voor jong en oud zijn er faciliteiten om actief met sport of cultuur bezig te zijn. Van sportschool tot voetbalvereniging , tot dans- of muziekschool ook voor u zit er vast wel wat bij! Meer informatie kunt u vinden in de digitale gemeentegids. In de digitale gemeentegids kunt u in de zoekbalk uw sport invoeren. Onder het kopje ‘adressen’ (rechtsboven op de pagina) vindt u onder sport een compleet overzicht van alle sporten.

Wat is de Sport- en cultuurkorting?

De sport en cultuurkorting maakt het voor alle inwoners van Teylingen mogelijk om deel te nemen aan sport en cultuur. De gemeente stimuleert inwoners om deel te nemen aan sport- en cultuuractiviteiten en stelt daarvoor geld beschikbaar.

Lees verder voor meer informatie over de Sport- en Cultuurkorting

Sportaccommodaties

Ook kunt u een overzicht van alle sportaccommodaties binnen Teylingen vinden op www.sportatlas.nl.

Sporthal huren

Wilt u een sporthal huren? Neem dan contact op met STIWA (0252 - 215 594) of www.stiwa.nl voor meer informatie.

Sportaccommodatienota

In deze nota wordt een overzicht gegeven waar de gemeente zichzelf voor verantwoordelijk acht en waarvoor de verenigingen verantwoordelijk zijn. Uitgangspunt is dat de gemeente een faciliterende en regisserende rol neemt ten aanzien van sportaccommodaties.  De gemeente heeft sinds haar bestaan 16 miljoen euro geïnvesteerd in sport in ondermeer de aanleg en onderhoud van accommodaties, subsidies, etc. Wilt u de nota ontvangen? Neem dan contact op met de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling via telefoonnummer 14 0252.

Sportprijzen

Sinds een aantal jaar spreekt de gemeente Teylingen haar waardering uit voor de sportieve prestaties van haar inwoners. Hiervoor reikt de gemeente jaarlijks sportprijzen uit voor het beste sporttalent, sportman/sportvrouw of sportploeg.   
Kijk voor meer informatie over de sportprijzen en uitslagen bij Teylingse sportprijzen.