Inleveractie Wecycle

Teylingen doet mee aan de Wecycle-inleveractie voor afgedankte elektrische apparaten en spaarlampen (e-waste) op de milieustraat.

Lever e-waste in en maak kans op mooie prijzen!

Als u e-waste inlevert op de milieustraat, kunt u punten sparen. Hiermee maken Stichting Kindervakantiewerk Warmond, Vakantie Evenementen Teylingen en Kinderstad Sassenheim gezamenlijk kans op een cheque van €1.000,-.Daarnaast maakt u zelf kans op mooie prijzen. Wecycle organiseert de inzameling en recycling van e-waste in Nederland.

Punten sparen met uw smartphone

U scoort punten als u op de milieustraat e-waste inlevert. Als u op de milieustraat bent, wordt dat herkend via GPS. Via uw smartphone kunt u de punten verzilveren. De 25 gemeenten met de meeste punten per inwoner winnen een sponsorcheque van €1.000,-. van Wecycle.

Hoe doet u mee?

  1. Ga naar de milieustraat.
  2. Lever uw oude elektrische apparaten en kapotte spaarlampen in.
  3. Ga ter plekke op uw smartphone naar wecycle.nl/inleveren.
  4. Klik op CHECK IN en support het goede doel.
  5. Ontdek daarna of u een nieuw apparaat mag uitkiezen!

De actie loopt tot en met 31 augustus 2017.

Inleveren e-waste stimuleren

Deze inleveractie heeft als doel om het inleveren van vooral kleine elektrische apparaten en spaarlampen op de milieustraat te stimuleren. Al het e-waste dat wordt ingeleverd op de milieustraat, laat Wecycle optimaal recyclen. Door recycling blijven grondstoffen behouden en komen schadelijke stoffen niet in het milieu terecht.

Meer informatie: wecycle.nl/inleveren.

logo wecycle