‘HARTVEILIG’ op 31 mei

De gemeente Teylingen en HartveiligWonen organiseren op woensdag 31 mei van 19.30 tot 21.00 uur een informatiebijeenkomst over het project HartveiligWonen in de raadzaal van het Bestuurscentrum in Voorhout, Raadhuisplein 1. Vrijwilligers die kunnen reanimeren/defibrilleren of dit willen leren, zijn van harte welkom! Koffie en thee staan klaar vanaf 19.00 uur.

HartveiligWonen

Bij een acute hartstilstand is de overlevingskans het grootst wanneer er binnen de eerste zes minuten zorg verleend wordt. Dat lukt niet altijd, omdat de aanrijtijd van hulpverleners soms langer is. HartveiligWonen organiseert daarom vrijwillige hulp, die bedoeld is als aanvulling op 

 ambulancezorg of First Response van de brandweer.Op deze manier wil de gemeente Teylingen de acute hulpverlening verbeteren.

Wat is er nodig?

We zijn op zoek naar vrijwilligers die mensenlevens willen redden en naar AED’s (Automatische Externe Defibrillators) van particulieren, verenigingen of organisaties die in geval van nood gebruikt mogen worden.

Uitnodiging

Wij hebben diverse verenigingen/organisaties een uitnodigingsbrief gestuurd. Als u deze brief niet heeft ontvangen, dan mag u dit bericht ook als uitnodiging beschouwen. Geïnteresseerde vrijwilligers zijn van harte welkom!

Aanmelden

In verband met de organisatie van deze avond willen wij graag weten hoeveel geïnteresseerden we kunnen verwachten. Wilt u daarom zo vriendelijk zijn om ons voor 23 mei te laten weten of u aanwezig bent?
Dit kunt u doen door te mailen naar: beleidsondersteuningsociaaldomein@hltsamen.nl.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden via:
www.hartveiligwonen.nl 
Filmpje: hoe werkt het AED Alert System?
HartveiligWonen smartphone