Melding openbare ruimte

Paaltje dat scheef staat? Kuil in de weg? Kapotte lantaarnpaal of vuildump? Meld het eenvoudig en snel via Fixi.

button Fixi - melding doen

Klik op het Fixi-logo om melding te doen

U kunt melden op de volgende manieren:

  • melding doen met Fixi - behalve voor verzoek tot handhaving en gevaarlijke situaties
  • bellen met de gemeente via 14 0252

Melding doen eenvoudig met Fixi

U kunt nu nog makkelijker een melding doen bij de gemeente. Dit kan via deze website of via een app op uw telefoon. Na het doen van uw melding houdt Fixi u op de hoogte van de vervolgstappen die de gemeente neemt. Zo maken we uw buurt samen nog beter. De Fixi app is beschikbaar voor Apple en Android. 

Hoe werkt het?

1.    Ga naar Fixi.nl of open de app.
2.    Maak een foto
3.    Selecteer de locatie
4.    Kies de soort melding
5.    Vul de details in
6.    Klik op Maak een melding
7.    De melding wordt naar de gemeente gestuurd
8.    Via uw account ontvangt u een bericht als de melding in behandeling wordt genomen. En daarna ook als het probleem wordt aangepakt en opgelost. Fixi houdt u op de hoogte met pushberichten.
9.    Bekijk meldingen van anderen. In Fixi ziet u ook de andere meldingen uit uw buurt. 

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld.

Inloggen of anonieme melding

Wilt u uw melding volgen en op de hoogte gehouden worden van het verloop, maak dan een account aan. U kunt uw account koppelen aan uw facebook, google+ of e-mailaccount.
Na het inloggen kunt u uw melding zelf volgen of houdt Fixi u via pushberichten op de hoogte van de status van uw melding. Eventueel kan de gemeente contact met u opnemen wanneer zij een toelichting wil. 
Daarnaast is het ook mogelijk om een anonieme melding te doen. Dit kan alleen via de website. U ontvangt dan geen terugkoppeling op uw melding. Wel kunt u de status van uw melding zien op de plattegrond. 

Gevaarlijke situatie of spoedeisende zaak

Is er sprake van een gevaarlijke situatie of een spoedeisende zaak? Meld dit dan altijd telefonisch. Dan kan de gemeente zo snel mogelijk actie ondernemen.

Handhavingverzoek

U denkt dat iemand regels overtreedt? Ondervindt u overlast? U kunt de gemeente vragen hier tegen op te treden. Een handhavingsverzoek is niet hetzelfde als een klacht. Voor het indienen van een handhavingsverzoek moet u belanghebbende zijn. Een handhavingsverzoek kunt u indienen via dit formulier.